Voortaan maandelijks in de bus: de Dorpsraad Nieuwsbrief!

Dit is de eerste editie van een nieuwsbrief die u vanaf nu maandelijks ontvangt. Elvira Zervos over het hoe en waarom: ‘het is een lastige tijd waarin direct contact moeilijk is. Een Dorpsraad als de onze bestaat vóór en dankzij contacten; met inwoners, gemeente en alle anderen die een rol spelen in het functioneren van ons dorp. Nu is er natuurlijk het internet en daarop zijn wij heel actief. Veel communicatie gaat dan ook digitaal. Maar toch merken wij dat we natuurlijk in belangrijke mate door Covid, verderaf komen te staan van iedereen en met de huidige verordeningen, zelfs de eigen bestuursleden.’ Met deze nieuwsbrief willen wij de afstand proberen te verkleinen. Om weer vaker en beter zichtbaar aanwezig te zijn en mensen meer te betrekken bij wat wij doen. Met de ondersteuning van een aantal sponsoren en/of adverteerders zullen we dat kostenneutraal gaan doen.

In de nieuwsbrief willen we naast eigen nieuws, ook ruimte bieden aan andere zaken. Een mooie foto, lekkere recepten, tips over gezondheid, tuinonderhoud, internet: het wordt een gevarieerd en lekker leesbaar blad. Daarnaast bieden wij de inwoners van Aerdt ook graag alle ruimte voor hun inbreng. Uw brieven, foto’s, vragen en opmerkingen zijn dus meer dan welkom. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus.

Wilt u meeschrijven? Reacties en stukjes kunnen verstuurd worden naar info@dorpsraad-aerdt.nl. Ook kunt u via dat e-mailadres contact met ons opzoeken voor het plaatsen van een advertentie.

Dit vind je misschien ook leuk...