Dank voor donaties Leeuw van Aerdt

De afgelopen drie maanden hebben wij ons ingezet om een niet al te kostbare leeuw terug op de sokkel te krijgen maar toch hebben wij ook kunnen bewerkstelligen, organisatorisch, technisch en financieel, dat er binnenkort weer een fier en stevig, weersbestendig en duurzaam pronkstukje staat.

De nieuwe leeuw is momenteel in de maak. Of beter gezegd: hij ligt in de printer. Zodra hij daaruit vorm heeft gekregen gaat hij ook nog eventjes kort in bad. Voor een mooie, herkenbare afwerking. Enige tijd geleden vroegen wij u om een donatie te doen voor de nieuwe Leeuw van Aerdt. Want die leeuw komt er, zeer binnenkort! Inmiddels hebben we totaal 855 euro in donaties mogen ontvangen, bijna éénderde deel van de totale aanschafwaarde van 3.100 euro.

Daarom willen wij u vanuit het bestuur héél hartelijk danken voor uw donatie om gedeeltelijk in onze voorgeschoten kosten tegemoet te komen. Op deze manier hebben wij allemaal samen gezorgd voor een nieuw Leeuwtje van Aerdt… en dat is alle moeite waard!

Doneren? Uw financiële bijdrage kunt u overmaken op NL71RABO0374852464 ovv Leeuw van Aerdt. Uw ideeën kunt u met ons delen via info@dorpsraad-aerdt.nl. Hartelijk dank alvast voor het meedenken, namens de Dorpsraad Aerdt

Dit vind je misschien ook leuk...