Update plan Waaijakkers fase II in Aerdt, juli 2021

Hierbij een bericht van de gemeente Zevenaar omtrent de voorlopige plannen van de vier verschillende deelgebieden binnen Waaijakkers fase II in Aerdt. Zie de link onderaan dit bericht voor de complete uitleg met de tekeningen van het plan. Voor vragen en/of op- en aanmerkingen kunt u vóór 19 augustus een email sturen naar de Dorpsraad Aerdt via info@dorpsraad-aerdt.nl

Na 19 augustus is de beleidsmedewerker van de gemeente Zevenaar van het project Waaijakkkers fase II terug van vakantie en kunt u ook met hem contact opnemen, Dhr. A. Schenk, email: a.schenk@zevenaar.nl of tel. 0316 – 595 670 Let op: de sluitingsdatum echter is 30 augustus, dus wees op tijd indien u vragen heeft !

In oktober of november 2021 komt pas het definitieve bestemmingsplan ter inzage gedurende 6 weken waarop u een officiele zienswijze kunt indienen. Dorpsraad Aerdt zal zonodig ook van deze mogelijkheid gebruik maken. M.a.w. wij kunnen uw vragen ook altijd opnemen en doorsturen naar de gemeente. Een extra mondelinge informatiebijeenkomst zal hopelijk ook rond deze periode kunnen gaan plaatsvinden volgens de gemeente Zevenaar. Zij zullen u de komende periode zelf op de hoogte houden en Dorpsraad Aerdt houdt u zo goed mogelijk op de hoogte via deze Dorpsraadwebsite en onze eigen facebookpagina.

Nieuwsbrief update Waaijakkers fase II juli 2021

Dit vind je misschien ook leuk...