Afscheid van de voorzitter

Op 31 maart aanstaande plannen we onze Algemene Ledenvergadering. Echter doen we dat niet in fysieke vorm. In verband met de huidige Covid-19 beperkingen kunnen wij, en verwachten ook tegen die datum, geen grote samenkomst organiseren. Om in ieder geval aan onze jaarlijkse verplichting te voldoen hebben wij financieel verslag opgemaakt en heeft er kascontrole plaatsgevonden. Ook is het zo dat bestuursleden die volgens de statuten kunnen of moeten aftreden, dat zullen doen. Alle leden van de vereniging hebben inmiddels de uitnodiging met informatie, het financieel verslag en het jaarverslag van
de secretaris ontvangen.

Een uitdagende en intensieve periode
Dit jaar neem ik afscheid als voorzitter van de vereniging en wordt de functie van voorzitter vacant. Het was de afgelopen waren vaak hollen, soms stilstaan. Ik heb veel initiatieven en uitdagingen gezien, ze opgepakt en heb veel onderwerpen met een vertrouwd gevoel weer kunnen loslaten. Naar mijn inziens zijn er door onze gezamelijk inzet mooie dingen ontstaan en behouden voor ons mooie dorp en haar inwoners. Maar nu is het hoog tijd om te gaan. Tijd voor ‘nieuw bloed’, zoals ze dat zeggen. Ik hoop voor de vereniging dat mijn opvolger staat te trappelen om het stokje over te nemen. De komende periode zal ik zorgen voor een duurzame overdracht. Daarna blijf me waar mogelijk inzetten voor verschillende kleine projecten die me aan het hart gaan.

~ Elvira Zervos-Walhof

Dit vind je misschien ook leuk...