Theo Luub Leeuw van Aerdt 2017

Dit jaar hebben we de waardering ‘Leeuw van Aerdt’ tijdens de Dag van Aerdt uitgereikt aan Theo Luub. We bedanken hem op deze manier voor zijn inzet voor allerhande activiteiten, zichtbaar en onzichtbaar, binnen onze gemeenschap. Wist je dat Theo ook al jaren actief is voor de duikvereniging in Lobith en daar nog steeds veel vrijwilligerswerk doet? Hij is tevens enthousiast musicus, heeft in talloze bandjes gespeeld. Theo was ook jarenlang dirigent van het ritmisch koor van Herwen en Aerdt. Daarnaast zeer actief in de buurt met de carnavalsvereniging (wagens bouwen) en bij de pronkzitting als regisseur. Verder natuurlijk al jarenlang actief bij de organisatie van de Dag van Aerdt en helpt bij ook nog eens bij activiteiten van Zorg voor elkaar. Waar Theo al die tijd vandaan haalt, weten we niet maar dat hij een heuse Leeuw is, dat is zeker!