Schoentje zetten voor Sinterklaas

Op donderdag 3 december bent u van harte uitgenodigd voor de lunch die verzorgd wordt door leden van de werkgroep ‘Zorg voor elkaar’ in Aerdt. Dit vind plaats in het Dorpshuis Eensgezindheid te Aerdt. Zoals elke donderdag kunt u daar tussen 10.30 en 15.00 uur binnenlopen wanneer het u schikt. De lunch begint om 12.15 uur en de kosten voor deelname is €4,50

Voor de inkoop van producten is het voor ons handig om te weten hoeveel mensen gaan deelnemen. Via onderstaand invulstrookje kunt u zich aanmelden. Dit strookje kunt u in de brievenbus (buiten) of de ideeënbus (binnen) gooien. U kunt zich ook aanmelden via de website (klik voor het aanmeldformulier) of via telefoonnummer 248520.

SCHOEN ZETTEN BIJ ZORG VOOR ELKAAR AERDTsinterklaas_background1__50_2560x1809
Alle kinderen t/m 12 jaar uit Aerdt krijgen na de Sinterklaasintocht op zondag 29 november in het dorpshuis een karton mee naar huis om hun eigen schoentje te maken. Dit schoentje kunnen de kinderen donderdag 3 december van 15.15 uur tot 16.00 uur in het dorpshuis bij de club van Zorg voor Elkaar komen zetten. Zaterdagmiddag 5 december kunnen de kinderen van 13.00 tot 14.00 komen kijken of zwarte Piet iets in hun schoentje heeft gedaan en het mee naar huis nemen.

Lieve kinderen kom 3 december allemaal jullie schoentje zetten!