Hulp hard nodig

Aankomend voorjaar volgt weer onze jaarlijkse ledenvergadering. Tijdens deze ledenvergadering zullen de leden geinformeerd worden welke bestuursleden erbij komen en welke bestuursleden herkiesbaar zijn óf het bestuur zullen verlaten. Op dit moment is langzaam duidelijk aan het worden dat het bestuur binnen nu en twee jaar sneller zal krimpen dan dat deze aangevuld wordt. We zijn dus hard op zoek naar leden die zich in willen zetten voor de vereniging als bestuurslid. Want zonder voltallig bestuur is het erg lastig om de inzet voor onze vereniging voort zetten. De activiteiten kunnen dan volledig stil komen te liggen.

Voor het huidige bestuur zou het nu al de nodige ademruimte geven om meer betrokken leden te hebben die bepaalde taken willen overnemen, die op de middellange termijn dan ook de overdracht van bepaalde functies gemakkelijker kunnen maken.

Wil jij helpen? Neem dan contact met ons op!