Hulp van inwoners hard nodig

Na de ledenvergadering van 11 maart 2020 zijn we gelukkig weer met 4 bestuursleden. Maar voor die vergadering was het even slikken, omdat het bestuur dreigde te slinken tot slechts twee bestuursleden. Dit terwijl het dagelijks bestuur toch tenminste moet bestaan uit drie personen. Op zo’n moment wordt de vereniging geconfronteerd met de realiteit dat het bestuur binnen enkele jaren weer sneller zal krimpen dan dat deze aangevuld wordt. We zijn dus hard op zoek naar inwoners die zich in willen zetten voor de vereniging als bestuurslid. Want zonder lijvig bestuur is het erg lastig om de inzet voor onze vereniging voort zetten. Voor het huidige bestuur zou het nu al (medio 2020) de nodige ademruimte geven om meer betrokken leden te hebben die bepaalde taken willen overnemen, die op de middellange termijn dan ook de overdracht van bepaalde functies gemakkelijker kunnen maken.

Wil jij helpen? Neem dan contact met ons op!