Korte update woningbouw in Aerdt

Zoals jullie weten zijn er al enkele tijd gesprekken gaande over de mogelijkheden voor woningbouw in Aerdt, met de nadruk op bouw voor jongvolwassenen. Daarnaast zijn er nog diverse andere ontwikkelingen, zoals particuliere initiatieven, binnen onze dorpskern die op termijn nieuwe woningen kunnen gaan opleveren voor ook andere doelgroepen. Bij die ontwikkelingen kijken wij mee vanaf de zijlijn. Hierover hebben we jullie al eens geïnformeerd tijdens een gecombineerde informatieavond.

Als dorpsraad proberen we deze ontwikkelingen waar mogelijk zo te sturen dat het voor iedereen het beste resultaat kan worden behaald. Het is en blijft een lastig onderwerp, waar iedere betrokkene zich voor lange tijd aan zal willen en moeten verbinden.

Gelukkig hebben we gisterenavond een constructief gesprek mogen voeren met actieve vooroplopende jongvolwassenen en de gemeente om nogmaals in te zoomen op wat voor hen de opties zijn.

Wij bedanken de gemeente voor hun bereidheid hiervoor in Aerdt ruimte te maken en hopen dat er nu door alle betrokkenen wordt doorgezet. Wij vertellen jullie hierover meer zodra concrete informatie te delen is.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven