Website: AERDT.info

aerdtinfojpgVanuit het verleden via de computerclub van Aerdt is de informatieve website ‘Aerdt.info’ ontstaan. Een website die informeert over de oorsprong en historie van het dorp Aerdt, haar inwoners, verenigingen en bedrijven. Verder is er allerhande praktische informatie te vinden over de bereikbaarheid en overnachtingen (campings), populaire fiets- en wandelroutes en siertuinen.

Goed voor het toerisme, leuk voor de inwoners.

Na een langere periode van uitblijven van nieuwe inhoud is sinds de zomer van 2016 de website weer nieuw leven ingeblazen. Zij wordt onderhouden door de leden van de dorpsraad. Voor nu is de informatie op de website voornamelijk statische te noemen. Het doel is de website interactief te maken met recente foto’s, verhalen en een evenementen agenda.

Direct naar aerdt.info »
Heb jij nog ideeën?
Stuur je ideeën, foto’s, verhalen, verenigingsnieuws of agenda in via website@aerdt.info