Onze activiteiten

De dorpsraad en haar bestuursleden, vrijwilligers en werkgroep zitten natuurlijk niet stil. Hieronder vind je de komende vergaderingen en gebeurtenissen van de dorpsraad. Tevens tref je een historische tijdlijn aan van onze activiteiten.

Verslag laatste ledenvergadering
Notulen

Agenda

Tijdens de COVID-19 crisis zetten wij onze activiteiten voort, zij het in aangepast vorm. De afgelopen maanden zijn we in contact gebleven met de gemeente en onze inwoners, vanaf september zetten we onze reguliere openbare vergaderingen weer voort en zullen ook weer bijeenkomsten georganiseerd worden.

Vanaf woensdag 2 september 2020 zullen wij weer elke maand vergaderen. U bent welkom bij deze vergaderingen aan te sluiten. We vergaderen in het dorpshuis vanaf 19:30 uur, op elke eerste woensdag van de maand.

Laden… Laden…

De onderwerpen die de komende periode centraal staan zijn:

• Beeldhouwwerk Leeuw van Aerdt
  • Woningbouw in Aerdt
  • Organisatie kleinschalig vertier
  • Nieuwe bestuursleden; opvolging voorzitter 2020 gezocht
  • Gemeente Zevenaar; glasvezel, energietransitie, waterretentie, landschapsontwikkeling, etc