Bij voldoende aanmeldingen woningbouw voor jongeren mogelijk in Aerdt

Ideeën over woningbouw en omgeving tijdens brainstormavond

Aerdt – Als voldoende jongeren in Aerdt aangegeven in eigen beheer hun woning te willen bouwen, is CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) mogelijk in het dorp. Wethouder Hans Winters heeft aangegeven dat bij voldoende belangstelling hij zich sterk wil maken voor een dergelijk project. Op woensdag 27 juni aanstaande om 18:00 uur kunnen jongeren in gesprek hierover op het gemeentehuis. De dorpsraad zoekt samen met T Bonte Paard minimaal 7 kandidaten om het project op te starten.

Iedere jongere uit Aerdt die interesse heeft is ook uitgenodigd voor een voorgesprek bij de familie Derksen thuis, aan de Heuvelakkersestraat 2 op woensdag 20 juni aanstaande om 19:00 uur. Op die avond kan de projectontwikkelaar alvast vragen beantwoorden over de mogelijkheden en de voorwaarden. Vragen die gaan over het hoe en wanneer, de financieringsmogelijkheden en wat CPO concreet inhoudt. Een unieke kans dus om in Aerdt te bouwen voor de toekomst en een bijzonder project dat voordeel oplevert voor jongeren die in Aerdt willen blijven wonen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Dorpsraad Aerdt via info@dorpsraad-aerdt.nl of Roy Barthen van T Bonte Paard via info@tbontepaard-advies.nl.

Persbericht Gemeentenieuws editie Liemers en Zevenaar Post.