Agenda 2019 – 2020

In de maanden september en oktober van 2019 leggen wij de focus op AED en Reanimatie met hierbij een vervangingsproject AED’s.

In de maanden november en december focussen bij ons op de cursus biodiversiteit, de diverse landschapsprojecten  waaronder de bostuin en de informatieborden te plaatsen bij de bostuin en het insectenhotel aan de Renbaan.

Najaar 2019 naar eerste helft 2020

In de tussentijd voeren wij gesprekken over woningbouw in de kern, verkeersveiligheid, onderhoud en aanpassing van de o.a. de Aerdtsedijk en vervanging danwel onderhoud van openbare voorzieningen (bankjes, velden) en speeltoestellen.
We hopen in maart 2020 weer een thema avond te kunnen organiseren en denken aan een avond over de ontwikkelingen in en rondom het Rijnstrangen gebied (Retentie, Natura2000, etc). Ook zal medio maart weer ons jaarlijkse ledenvergadering zijn.

Daarnaast zal in de komende periode aandacht worden gevraagd voor de lokale uitwerking van o.a. de ontwikkelingen rondom de energietransitie en daarbij behorende maatregelen (huiseigenaren, windmolens, zonneparken, etc).

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven