AED en CPR cursus

Op dit moment zijn er 3 aanmelding(en) voor de cursus van najaar 2019.
Vanaf 8 aanmeldingen kunnen we een (vervolg)cursus organiseren. Helaas is het alleen mogelijk met kleine groepen te werken van maximaal 12 personen.

Een cursus voor beginners én gevorderden.

In deze basiscursus van ongeveer 2 uur komt aan bod:

• hoe u hartstilstand herkent en wat u dan als eerste doet
  • hoe u moet reanimeren en in welk tempo
  • hoe u een AED aansluit en bedient

Wie mag een reanimatiecursus volgen?
Reanimeren is niet moeilijk. Iedereen vanaf 14 jaar kan het leren en is hier lichamelijk en mentaal toe in staat. Er zijn geen toelatingseisen voor het volgen van de cursus. Het is wel belangrijk dat u voldoende uithoudingsvermogen hebt, omdat reanimeren inspannend is.

De cursus is kosteloos voor contributie betalende leden van Dorpsraad Aerdt.
Geen lid? Dan vragen we een bijdrage van 8 euro.

De vereniging reserveert in de jaarlijkse contributie van 4 euro namelijk 1 euro voor de onderhoudskosten van de twee AED’s die zij in beheer hebben en organiseren daarnaast jaarlijks deze basiscursus met vrijwilligers.

Kunt u al reanimeren? Meld u dan aan als burgerhulpverlener.
Via een berichtje op uw mobiel kunt u een leven redden in uw buurt. Mooi en waardevol werk.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres

Indien u een inwoner bent van Aerdt, graag uw adres

Te bereiken op (telefoonnummer)

Ben je geen robot...? Los dan de som op.
Los de som op 6 × = 48

Zodra we de minimale hoeveelheid aanmeldingen bereiken, zullen we contact met je zoeken om een avond in te plannen.

AED’s In Aerdt

Er zijn totaal 4 openbare AED’s aanwezig in Aerdt – te weten bij sportpark Toon van Uden, kleine camping De Rijnstrangen, bij het dorpshuis en bij Camping de Aerdtse Wacht. Kijk ook eens op www.aerdt.info/aerdt-op-de-kaart