Activiteiten Dorpshuis

De werkgroep Zorg Voor Elkaar is voornemens op zeer korte termijn op donderdag en op zaterdag het Dorpshuis een dagdeel open te stellen voor vrij in te vullen activiteiten. De voorbereidingen hiervoor zijn getroffen en we schatten begin mei voor het eerst de deuren te openen. Er zijn hier sowieso 2 mensen bij betrokken die grootendeels de organisatie van deze dagen zullen verzorgen; bij naam te noemen Marjolie T en Elvira Z (beide woonachtig in de nieuwe wijk Waaiakkers).

 

Op donderdag is de insteek rond het middaguur – en vooral met lekker weer – van binnen naar buiten te treden met een zitje en parasol, om het Dorpshuis aantrekkelijk te maken voor het doen een drankje met een babbeltje. We hopen hiermee interessant te zijn voor toeristen, fietsers en wandelaars. Vanzelfsprekend is een ieder vrij om gezellig een babbeltje te komen maken.

Op zaterdag is de insteek voorbij het middaguur te starten en hier vooral alle activiteiten w.b. sport en spel, bestaand danwel nieuw te bedenken, gezamelijk te organiseren. Een kaartje leggen, rummikub, biljarten… Het jeu de boules baantje weer nieuw leven inblazen? Een themadag om te knutselen, bijvoorbeeld om nieuwe tafelkleedjes en bloemstukjes te maken voor het Dorpshuis? De jongeren betrekken?! Hier blijkt veel vraag naar en met beperkte middelen kunnen we al heel veel. Iedereen is welkom, vanzelfsprekend zal ook hier een drankje en een hapje te krijgen zijn!

 

Heeft u ideeën die hierop aansluiten of wil je meehelpen?
Laat het dan weten via de Ideeënbus (vergeet je contactgegevens niet)!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven